Családoknak

Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Gondoltunk a családosokra is. Így gyerkőccel érkező vendégeinknek is ideális választás az Admiral Family Resort****.

A legfiatalabbakat kalózhajó játszótér, trambulin várja.

Kültéri medencénk tökéletes választás a család minden tagja számára egy forró nyári napon.

Amennyiben szükséges babaágyat, babakádat és etetőszéket is tudunk biztosítani, így indulás előtt már nem kell vesződni ezeknek az elpakolásával is.

Nagyobb méretű pótágyazható, illetve két légterű családi szobáinkban a lehető legjobb elhelyezést tudjuk biztosítani. 

Kollégáink a nap folyamán bármikor segítséget nyújtanak a kisgyermekek ételének melegítésénél. Kérésre vízforralót is szívesen adunk.

Panziónkban találhatóak gyermekkerékpárok, valamit gyerekülés is, így családosoknak sem jelent különösebb nehézséget a környék felfedezése két keréken.

Alkotóbb kedvű gyermekek részére kifestőket, rajzlapokat, színes ceruzákat, krétákat biztosítunk.

A nyári esték tökéletes lezárása lehet egy fárasztó nap után kerti grillezőnk, ahol az egész család kikapcsolódhat és élvezheti a hamisítatlan balatoni nyári hangulatot.

  • A Festetics –Kastély az országban csak a harmadik legnagyobb kastély, ennek ellenére a leglátogatottabb! A gyönyörűen felújított kastélyban egyszerre több kiállítás tekinthető  meg; Vadászat-hintó- modellvasút kiállítás, a kastély illetve a Pálmaház és madárpark, valamint az Amazon látogatóközpont. A Balaton múzeumban a gyerekek interaktív játékokkal ismerhetik meg a Balaton élővilágát.
  • A belvárosban is különleges kulturális élmények várnak mindenkit: Marcipán- és Babamúzeum, Panoptikum, Csigaparlament, Középkori Kínzómúzeum.
  • A nyári időszakban három strand várja az idelátogatókat. A parton lévő sétányon felújított játszótér szökőkút, óriáskerék várja a családokat. Ezenkívül a sportolni vágyóknak rendelkezésre áll egy senior játszótér és asztalitenisz is. A területen ezeken kívül kialakítottak több szabadidős létesítményt is, pl. skate park, turisztikai központ, műjégpálya.
  • Télen a Balaton Színház épülete, nyáron a kastély parkja ad otthon koncerteknek, színházi előadásoknak.
  • A közelben egész évben nyitva tartó gyógy- és élményfürdők, mint például Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros, szabaduló szoba, paintball, vízisí, szörfözési lehetőség, sup, vitorlázási lehetőség vagy szezonális kalandparkok (Zalaszabar, Rezi) várják az ide látogató családokat. 

Kiemelt ajánlataink