Impresszum

Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Az www.admiralpanzio.hu honlapon szereplő információk tulajdonosa az Admiral Hotel Kft.

A weboldalt tervezte és készítette:

MORGENS
Telefon: +36 30 648 0047
Web: www.morgens.hu
E-mail: sales@morgensdesign.hu

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

Ön a (www.admiralpanzio.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

  • A Honlapon található tartalom az Admiral Hotel Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona.
  • A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A www.admiralpanzio.hu weboldal tulajdonosának (Admiral Hotel Kft.) és készítőjének (MORGENS - www.morgens.hu) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése.
  • A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.
  • Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
  • A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.
  • A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.
  • Domain-jeink neve, valamint az Admiral Panzió név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.
  • A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
  • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Admiral Hotel Kft. és MORGENS követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.

Kiemelt ajánlataink