Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“Szép felújított szoba, kedves személyzet és finom/bőséges volt a reggeli.”

2022. augusztus 24.

“Nagyon kedvesek a dolgozók. A kislányom kórházba került és még ott is felhívtak, az állapotáról érdeklődve.”

2021. augusztus 01.

“Nagyon barátságos és szolgálatkész személyzet! Mindent megoldanak és árértékben nagyon jók. Köszönjük a vendéglátást!üdvözlettel Majsa Tamás.”

2022. július 18.

“A szállodai medence nagyon klóros, nem tudtunk benne fürödni. (A Libás Strand nagy csalódás volt. Nagyon koszos a vize és éles kagylókkal van tele. Erről természtesen nem a Panzió tehet!) Köszönöm, hogy az utolsó pillanatban jó árajánlatot kaptam. A reggeli nagyon finom és kiadós volt. Köszönjük a vendéglátást. A "kényelem" pont nem működik, nem tudtam bejelölni, de természetesen rendben volt minden. ”

2022. augusztus 23.

“A személyzet végtelenül kedves és segítőkész. A konyhán lenne javítanivaló.”

2021. szeptember 08.

“A szoba tiszta volt, kényelmes ágyak, párna közepesen keménységű, szerintem így több mindenkinek lehet jó. 2 középkorú felnőtt egy 2 év alatti kisgyerekkel voltunk. 4 ágyas szobát kaptunk jó árban, plussz egy hordozható kiságyat is. A kisgyerek nagyon szeretett ott lenni. Reggelivel együtt volt a szobákban, bőséges finom volt minden. Ha úgy alakul máskor is szívesen megszállunk majd ott.”

2022. június 10.

“Jó elhelyezkedésű, medencés, családbarát szállás.Tiszta, kényelmes, új szoba. Finom, bőséges reggeli. Kedves, segítőkész személyzet.”

2022. július 29.

“Nagyon igényes és szép szállás. Végtelenül kedves személyzet, finom, bőséges reggeli. Biztos visszatérők leszünk.”

2021. augusztus 12.

“Kettesben voltam. feleségemmel a panzio tetszett a recepcios nagyon kedves. Sok program látni valo van a környéken kis gyermekeseknek és kisálatal is nagyon ajánlom amit. fejleszteni lehetne hogy a vacsora és a wellnesz gyalog elég messzi van és ennyi vendég részére kevés a medence”

2021. augusztus 01.

“Minden rendben volt. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Nekem az ágy matrac volt kicsit szokatlan, mert a sajátom itthon sokkal keményebb. Összességében simán megvolt az 5 pont!”

2021. augusztus 06.

Tisztaság
96%
Kényelem
91%
Személyzet
98%
Ár-érték
95%
Szoba
95%

Kiemelt ajánlataink