Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“A személyzet végtelenül kedves és segítőkész. A konyhán lenne javítanivaló.”

2021. szeptember 08.

“Nagyon kedvesek a dolgozók. A kislányom kórházba került és még ott is felhívtak, az állapotáról érdeklődve.”

2021. augusztus 01.

“Minden szuper volt. Bőséges,változatos reggeli.Segítőkész recepciósok.Tiszta szálláshely.Gyönyörű környezetben,távol a zajtól,mégis minden elérhető távolságban akár gyalogosan is. A tikkasztó melegben igen jól esett,hogy bekapcsolt klímával, lehűtött szoba várt minket. Köszönünk mindent!”

2021. augusztus 19.

“Nagyon igényes és szép szállás. Végtelenül kedves személyzet, finom, bőséges reggeli. Biztos visszatérők leszünk.”

2021. augusztus 12.

“Nagyon jó a szállás elhelyezése, szuper erkélyes szobát kaptunk, az ugyan idő nem volt a legjobb, ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Kislányom szerint ez volt a legszuperebb nyaralás, a játszótere nagyon jó, a reggeli finom és bőséges, a személyzet nagyon kedves, az ágy valami fenomenálisan kényelmes. Tökéletes volt számunkra, reméljük, hogy a jövőben lesz lehetőségünk visszatérni, jó szívvel ajánlom mindenkinek.”

2021. augusztus 20.

“Minden rendben volt. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Nekem az ágy matrac volt kicsit szokatlan, mert a sajátom itthon sokkal keményebb. Összességében simán megvolt az 5 pont!”

2021. augusztus 06.

“Kettesben voltam. feleségemmel a panzio tetszett a recepcios nagyon kedves. Sok program látni valo van a környéken kis gyermekeseknek és kisálatal is nagyon ajánlom amit. fejleszteni lehetne hogy a vacsora és a wellnesz gyalog elég messzi van és ennyi vendég részére kevés a medence”

2021. augusztus 01.

“A szoba tiszta volt, kényelmes ágyak, párna közepesen keménységű, szerintem így több mindenkinek lehet jó. 2 középkorú felnőtt egy 2 év alatti kisgyerekkel voltunk. 4 ágyas szobát kaptunk jó árban, plussz egy hordozható kiságyat is. A kisgyerek nagyon szeretett ott lenni. Reggelivel együtt volt a szobákban, bőséges finom volt minden. Ha úgy alakul máskor is szívesen megszállunk majd ott.”

2022. június 10.

Tisztaság
96%
Kényelem
92%
Személyzet
98%
Ár-érték
92%
Szoba
94%

Kiemelt ajánlataink