Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“Nagyon kedvesek a dolgozók. A kislányom kórházba került és még ott is felhívtak, az állapotáról érdeklődve.”

2021. augusztus 01.

“Kettesben voltam. feleségemmel a panzio tetszett a recepcios nagyon kedves. Sok program látni valo van a környéken kis gyermekeseknek és kisálatal is nagyon ajánlom amit. fejleszteni lehetne hogy a vacsora és a wellnesz gyalog elég messzi van és ennyi vendég részére kevés a medence”

2021. augusztus 01.

“A személyzet végtelenül kedves és segítőkész. A konyhán lenne javítanivaló.”

2021. szeptember 08.

“Minden rendben volt. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Nekem az ágy matrac volt kicsit szokatlan, mert a sajátom itthon sokkal keményebb. Összességében simán megvolt az 5 pont!”

2021. augusztus 06.

“Nagyon igényes és szép szállás. Végtelenül kedves személyzet, finom, bőséges reggeli. Biztos visszatérők leszünk.”

2021. augusztus 12.

“Nagyon jó a szállás elhelyezése, szuper erkélyes szobát kaptunk, az ugyan idő nem volt a legjobb, ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Kislányom szerint ez volt a legszuperebb nyaralás, a játszótere nagyon jó, a reggeli finom és bőséges, a személyzet nagyon kedves, az ágy valami fenomenálisan kényelmes. Tökéletes volt számunkra, reméljük, hogy a jövőben lesz lehetőségünk visszatérni, jó szívvel ajánlom mindenkinek.”

2021. augusztus 20.

“Minden szuper volt. Bőséges,változatos reggeli.Segítőkész recepciósok.Tiszta szálláshely.Gyönyörű környezetben,távol a zajtól,mégis minden elérhető távolságban akár gyalogosan is. A tikkasztó melegben igen jól esett,hogy bekapcsolt klímával, lehűtött szoba várt minket. Köszönünk mindent!”

2021. augusztus 19.

Tisztaság
96%
Kényelem
95%
Személyzet
98%
Ár-érték
92%
Szoba
93%

Kiemelt ajánlataink