Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“A játszótér mellé jó lett volna egy pad a szülőknek!!!”

2023. július 27.

“Szép felújított szoba, kedves személyzet és finom/bőséges volt a reggeli.”

2022. augusztus 24.

“A szállodai medence nagyon klóros, nem tudtunk benne fürödni. (A Libás Strand nagy csalódás volt. Nagyon koszos a vize és éles kagylókkal van tele. Erről természtesen nem a Panzió tehet!) Köszönöm, hogy az utolsó pillanatban jó árajánlatot kaptam. A reggeli nagyon finom és kiadós volt. Köszönjük a vendéglátást. A "kényelem" pont nem működik, nem tudtam bejelölni, de természetesen rendben volt minden. ”

2022. augusztus 23.

“Jó elhelyezkedésű, medencés, családbarát szállás.Tiszta, kényelmes, új szoba. Finom, bőséges reggeli. Kedves, segítőkész személyzet.”

2022. július 29.

“Nekünk az ágy fölé telepített légkondi nem tetszett túlzottan,szúnyogháló ellenben hasznos lett volna az ablakokra. Ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben volt,a szoba nagyon szép,a gyerekek is fel tudjak magukat találni a kertben és a medence mellett. A személyzet kifejezetten segítőkész!”

2022. július 23.

“Nagyon barátságos és szolgálatkész személyzet! Mindent megoldanak és árértékben nagyon jók. Köszönjük a vendéglátást!üdvözlettel Majsa Tamás.”

2022. július 18.

“A szoba tiszta volt, kényelmes ágyak, párna közepesen keménységű, szerintem így több mindenkinek lehet jó. 2 középkorú felnőtt egy 2 év alatti kisgyerekkel voltunk. 4 ágyas szobát kaptunk jó árban, plussz egy hordozható kiságyat is. A kisgyerek nagyon szeretett ott lenni. Reggelivel együtt volt a szobákban, bőséges finom volt minden. Ha úgy alakul máskor is szívesen megszállunk majd ott.”

2022. június 10.

“A személyzet végtelenül kedves és segítőkész. A konyhán lenne javítanivaló.”

2021. szeptember 08.

“Nagyon jó a szállás elhelyezése, szuper erkélyes szobát kaptunk, az ugyan idő nem volt a legjobb, ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Kislányom szerint ez volt a legszuperebb nyaralás, a játszótere nagyon jó, a reggeli finom és bőséges, a személyzet nagyon kedves, az ágy valami fenomenálisan kényelmes. Tökéletes volt számunkra, reméljük, hogy a jövőben lesz lehetőségünk visszatérni, jó szívvel ajánlom mindenkinek.”

2021. augusztus 20.

“Minden szuper volt. Bőséges,változatos reggeli.Segítőkész recepciósok.Tiszta szálláshely.Gyönyörű környezetben,távol a zajtól,mégis minden elérhető távolságban akár gyalogosan is. A tikkasztó melegben igen jól esett,hogy bekapcsolt klímával, lehűtött szoba várt minket. Köszönünk mindent!”

2021. augusztus 19.

Tisztaság
95%
Kényelem
92%
Személyzet
97%
Ár-érték
94%
Szoba
95%

Kiemelt ajánlataink