Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“A szoba tiszta volt, kényelmes ágyak, párna közepesen keménységű, szerintem így több mindenkinek lehet jó. 2 középkorú felnőtt egy 2 év alatti kisgyerekkel voltunk. 4 ágyas szobát kaptunk jó árban, plussz egy hordozható kiságyat is. A kisgyerek nagyon szeretett ott lenni. Reggelivel együtt volt a szobákban, bőséges finom volt minden. Ha úgy alakul máskor is szívesen megszállunk majd ott.”

2022. június 10.

“Szép felújított szoba, kedves személyzet és finom/bőséges volt a reggeli.”

2022. augusztus 24.

“A személyzet végtelenül kedves és segítőkész. A konyhán lenne javítanivaló.”

2021. szeptember 08.

“Nekünk az ágy fölé telepített légkondi nem tetszett túlzottan,szúnyogháló ellenben hasznos lett volna az ablakokra. Ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben volt,a szoba nagyon szép,a gyerekek is fel tudjak magukat találni a kertben és a medence mellett. A személyzet kifejezetten segítőkész!”

2022. július 23.

“Nagyon igényes és szép szállás. Végtelenül kedves személyzet, finom, bőséges reggeli. Biztos visszatérők leszünk.”

2021. augusztus 12.

“Minden rendben volt. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Nekem az ágy matrac volt kicsit szokatlan, mert a sajátom itthon sokkal keményebb. Összességében simán megvolt az 5 pont!”

2021. augusztus 06.

“Jó elhelyezkedésű, medencés, családbarát szállás.Tiszta, kényelmes, új szoba. Finom, bőséges reggeli. Kedves, segítőkész személyzet.”

2022. július 29.

“Minden szuper volt. Bőséges,változatos reggeli.Segítőkész recepciósok.Tiszta szálláshely.Gyönyörű környezetben,távol a zajtól,mégis minden elérhető távolságban akár gyalogosan is. A tikkasztó melegben igen jól esett,hogy bekapcsolt klímával, lehűtött szoba várt minket. Köszönünk mindent!”

2021. augusztus 19.

“Kettesben voltam. feleségemmel a panzio tetszett a recepcios nagyon kedves. Sok program látni valo van a környéken kis gyermekeseknek és kisálatal is nagyon ajánlom amit. fejleszteni lehetne hogy a vacsora és a wellnesz gyalog elég messzi van és ennyi vendég részére kevés a medence”

2021. augusztus 01.

“A szállodai medence nagyon klóros, nem tudtunk benne fürödni. (A Libás Strand nagy csalódás volt. Nagyon koszos a vize és éles kagylókkal van tele. Erről természtesen nem a Panzió tehet!) Köszönöm, hogy az utolsó pillanatban jó árajánlatot kaptam. A reggeli nagyon finom és kiadós volt. Köszönjük a vendéglátást. A "kényelem" pont nem működik, nem tudtam bejelölni, de természetesen rendben volt minden. ”

2022. augusztus 23.

Tisztaság
96%
Kényelem
91%
Személyzet
98%
Ár-érték
95%
Szoba
95%

Kiemelt ajánlataink