Felszereltség

Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

  1. Szobáinkban hűtőszekrény, légkondicionáló, síkképernyős TV, széf, Wifi szolgálja vendégeink kényelmét. Többségük erkéllyel rendelkezik, és pótágyazható.
  2. Amennyiben szükséges babaágyat, babakádat és etetőszéket is tudunk biztosítani, így indulás előtt már nem kell vesződni ezeknek az elpakolásával is.
  3. Gondoltunk a családosokra is. Így gyerkőccel érkező vendégeinknek is ideális választás az Admiral Family Resort****.
  4. A legfiatalabbakat játszótér, trambulin várja.  Kültéri medencénk tökéletes választás a család minden tagja számára egy forró nyári napon. 
  5. Sportos vendégeinknek ajánljuk asztaliteniszünket, illetve kerékpárjainkat. A Balatoni bringakörút közelsége és a városban kialakított kerékpárutaknak köszönhetően nyugodtan mondhatjuk ideális választásnak a helyben való közlekedésre. Kerékpárjaink között vannak gyerekkerékpárok illetve gyereküléssel felszerelt kerékpárok is.
  6. A nyári esték lezárására tökéletes választás kerti grillezőnk. Családoknak, pároknak és nagyobb társaságoknak is tökéletes kikapcsolódást nyújt a nap végén.
  7. Gondoltunk a kis kedvencekre is. Az Admiral Family Resort**** örömmel fogadja a háziállatokat is.
  8. Autóval érkező vendégeiket kamerával megfigyelt zárt parkoló várja, amit természetesen térítésmentesen biztosítunk mindenki számára.

Kiemelt ajánlataink